Then we take Berlin: το Opel Crossland X κάνει σήμερα πρεμιέρα σε livestream

Post date:

Author:

Category:

Οι άνθρωποι της Opel υπόσχονται σήμερα, ημέρα πρεμιέρας για το νέο τους ”CUV” (Crossover Utility Vehicle) στο Βερολίνο, μια πολύ εντυπωσιακή βραδιά. Μπορείτε να την παρακολουθήσετε σε livestream εδώ.

”Είμαστε ήδη Νο1 στην κατηγορία SUV-B με το Mokka X. Το δεύτερο μοντέλο της οικογένειας X, το νέο Crossland X θα απογειώσει την επιτυχία της μάρκας και θα ενθουσιάσει πολλούς νέους πελάτες”, δήλωσε Ο CEO της Opel, Dr. Karl-Thomas Neumann.

Μασε έναν ασυνήθιστο χώρο –στο μοντέρνο βιομηχανικό κτίριο ‘Kraftwerk’, στην καρδιά του Βερολίνου- η Opel θα αποκαλύψει το Crossland X.

Περίπου 1.000 προσκεκλημένοι, μεταξύ των οποίων δημοφιλείς ηθοποιοί και οι πρεσβευτές της μάρκας Opel μαζί με πολυάριθμες προσωπικότητες από το χώρο του lifestyle και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης θα παρακολουθήσουν την εκδήλωση.

Το όλο σκηνικό δένει άριστα με το χαρακτήρα του Crossland X, ενός μοντέλου που υπόσχεται αυτό το κάτι διαφορετικό. Συνδυάζει μια τολμηρή σχεδίαση με τα πλεονεκτήματα ενός SUV και είναι άριστα εναρμονισμένο με τις απαιτήσεις ενός αστικού τρόπου ζωής, έχοντας συμπαγείς εξωτερικές διαστάσεις και άφθονο χώρο επιβατών και αποσκευών. Οδηγός και επιβάτες απολαμβάνουν το ταξίδι και μία εξαιρετική ορατότητα από υπερυψωμένα καθίσματα.

Επιπλέον, το Crossland X διατίθεται με καινοτομίες από την premium κατηγορία όπως Προσαρμοζόμενο Εμπρόσθιο Φωτισμό (Adaptive Forward Lighting) – AFL με προβολείς full LED, head up display, Πανοραμική Κάμερα Οπισθοπορείας 180-μοιρών (Panoramic Rear View Camera), Σύστημα Αναγνώρισης Επικείμενης Σύγκρουσης (Forward Collision Alert) με ανίχνευση πεζού, ακόμα και Σύστημα Αναγνώρισης Κόπωσης Οδηγού (Driver Drowsiness System).

Το νέο μοντέλο διαθέτει επίσης εξαιρετική συνδεσιμότητα Opel χάρη στο σύστημα Opel OnStar και την τεχνολογία infotainment IntelliLink – συμβατή με Apple CarPlay και Android Auto, με το τελευταίο όπου αυτό είναι διαθέσιμο”.

Info / Photo: Opel

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Ίσως να σ’ αρέσει